Inhoud

Inhoud

Inhoud

 

 

 

 

 

Welkom aan de Belterwiede in Wanneperveen, een prachtig natuurgebied in Overijssel. De vakantiewoning ligt direct aan het water en is te huur.

Geschikt voor 6 personen, comfortabele inrichting, veel privacy (de woning ligt op een af te sluiten privé terrein), eigen parkeerplaatsen, eigen haven, ruime aanlegsteiger, grote tuin en een royaal terras met terrasmeubilair: alle ingrediënten zijn aanwezig om mateloos te genieten van de natuur, de rust, de luxe, de stilte.

Het  vakantiehuis wordt aangeboden inclusief een aluminium motorpunter en zes fietsen.

Geniet van het vakantiehuis en het vrije uitzicht.

U kunt varen over de verschillende meren, door de grachten van Giethoorn of door het natuurgebied de Weerribben. Fietsen door de weilanden naar de plaatsen Steenwijk, Meppel, Vollehoven, Blokzijl enz..

In de buurt zijn volop mogelijkheden om te surfen, zeilen en waterskiën, direct om de hoek worden zeilboten en sloepen verhuurd, maar gewoon bij het huis verblijven en zwemmen kan natuurlijk ook.

U kunt op 100 meter afstand heerlijk eten bij het Paviljoen, zelf uitgebreid koken in de goed geoutilleerde keuken, barbecueën in de tuin, een patatje halen bij de kraam verderop, een sterrenmaaltijd genieten bij De Lindehof in Giethoorn of in Wanneperveen bij slagerij Lantinga (één van de beste slagers in de wijde omgeving) een mooi pakket laten samenstellen.

Bekijk de foto's op deze site en maak een afspraak voor een bezichtiging vooraf of bel 06-53937794 voor een nadere toelichting.